facebook

stages zeilwagenrijden 2020

Onze stages zijn zowel geschikt voor beginnende als gevorderde zeilers.
Ben je een leek dan leren we je stap voor stap de sport kennen en helpen we je op weg om het elementair brevet te behalen. Volgde je al een stage maar kom je nog wat vaardigheden te kort voor het brevet, neem zeker deel, na het behalen van je brevet kan je zelfstandig het strand op!
Vind je het gewoon leuk om les te volgen of rijd je graag onder begeleiding, dat mag zeker ook. Heb je onze snellere wagens de Max-XL ( blauwe kar) al geprobeerd? Behaal uw pilootbrevet en ga op stap met deze karren.

Prijs stages :
- Leden krijgen een eerste stage gratis. Enkel wie nog niet eerder een stage gevolgd heeft komt hiervoor in aanmerking. (bij het lidmaatschap dient ook de optie clubwagens geboekt te worden)
- Leden die al eens eerder een stage volgden, betalen een supplement van €45 per stageperiode (bij het lidmaatschap dient ook de optie clubwagens geboekt te worden)
- Niet-leden kunnen deelnemen aan een stage voor de prijs van €135. Beslissen zij nadien om toch lid te worden dan dient enkel de ledenbijdrage betaald te worden (de optie clubwagens hoeft dan niet betaald te worden)

Wil je graag je brevet behalen maar lukt het je niet om een stage te volgen, stuur gerust een mailtje naar veerle@rsyc.be , dan zien we hoe we je verder kunnen helpen.

Voor degenen die alle vaardigheden op hun brevet al gehaald hebben: vergeet je niet je brevet te laten registreren? ( Zeilwagenpaspoort afgeven in de club tav Veerle)

Alle info en inschrijvingen : veerle@rsyc.be , telefonisch contact opnemen is mogelijk tijdens de kantooruren op 058/415747.
stages kunnen afgelast worden als er niet minstens 3 deelnemers zijn

Wij hebben voorlopig 3 stages gepland voor de komende maanden :